fredag 25 november 2011

En underbar dag.

God afton,
denna helg är speciell! För första gången sedan Skruttan föddes så är jag och hon på egen hand. Hennes mor har åkt till sina föräldrar. Det är fantastiskt mysigt! Vi började vår "ensamhet" med en promenad, hade planerat att gå runt Garphyttan, men efter ca 7 minuter så började regnet att falla så jag gjorde en rokad i mina planer. Blev en kortare promenad som avslutades med ett stopp på lokala Ica.

Väl hemma så har vi myst, trollat, lagat mat och bara haft det skönt. Fast jag skall erkänna att efter att ha läst den där förbannade muminboken om färger för 511e gången så var det nära att jag gick till soporna med den. Men Skruttan älskar den så ja, man läser och är glad.

Böcker är för övrigt något som hon älskar och inga är nog gladare över det än jag och hennes mor. Varje kväll får hon välja vilken god natt saga hon vill höra, d senaste kvällarna har det blivit De tre små grisarna. Har aldrig tänkt på hur brutal den egentligen är. Eller ja slutet är brutalt. Grisarna kokar vargen levande. Jag menar, hallå, det vore väl snälare om de sköt honom först. Men ja, det är bara min åsikt, att de sedan äter honom till kvällsmat tycker jag bara är bra! Älskar pedagogiska böcker! =)

Nåväl, nu skall jag luta omkull mig i soffan och njuta av lugnet en stund.

Hörs imorgon!

2 kommentarer:

  1. asg, brutala böcker :D Underbart att hon älskar böcker!

    SvaraRadera
  2. ja... brutala är nog bara förnamnet. kolla bockarna bruse, där ska stora bocken sticka ut ögonen med två spjut och krossa det stackars trollet med två klippblock av granit. jag menar hallå. är det konstigt att det är så mycket våld i samhället?

    SvaraRadera