måndag 20 februari 2012

Måndag - tjockisen har fått ett namn

I torsdags efterlyste jag namnförslag på tjockisen inne i mig. Två förslag var allt jag fick å dessa var pösmunken och Rolf.

Så av dessa två så valde jag att döpa honom till Rolf.

Så vem är Rolf?
Rolf är en herre som gärna njuter av livet men inte direkt på ett hälsosamt sätt. Nej Rolf väljer gärna det feta, onyttiga och bekväma livet. Att gå på gym är i hans värld helt otänkbart. Hellre dör han än att gå på gym. Det närmsta Rolf kommer motion är för övrigt att öppna ölburken framför vinterstudion. I Rolfs värld är rörelsen när han reser sig ifrån soffan att jämställa med en situp och med tanke på det så tycker han att han får tillräckligt med träning varje gång han tvingas att resa sig upp för att hämta en ny öl.

Till vardags rör sig Rolf minimalt, till och från jobbet finns inget annat än att åka bil. En bil som på insidan vittnar om vilken god stamgäst Rolf är på Max, Burger King och Mc donken. Rolf blir dessutom förbannad om någon har snott "hans" parkeringsplats. Givetvis är det inte hans men den ligger närmast dörren till företaget han jobbar på och det finner han som en tillräcklig orsak för att anse den som just hans.

När Rolf åker till affären, vilket inte händer så ofta, så parkerar han på platserna som är märkta för familjer. Detta på grund av att de helt enkelt ligger närmast ingången å så är det större platser.

Så nu kan ni säga hej till Rolf aka Tjockisen.

Tack Anna för namnet!

3 kommentarer: