torsdag 23 februari 2012

Torsdag - Rolf.

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om att försöka räkna kcal förbränning vid träning. Men känner inte riktigt att energin och flödet i orden finns där. Tankarna är lite svåra att greppa och hålla fast vid. Tror det kallas trötthet. Men imorgon är en ny dag! =)

Hur som helst så kan jag bara berätta att denna dagen tillägnas Rolf.
För Rolf har varit nöjd med min minimala aktivitet idag, om man bortser från promenaden efter lunchen.

Om Rolf hade fått bestämma så hade dagen gått åt till att ligga i soffan med datorn i knäet och beklaga sig över allt. Speciellt över att kronprinsessan har fått en bebis. Han skulle till och med tycka synd om henne för att hon föds till blivande statschef och med en guldsked i munnen. Att glädjas åt detta finns inte i Rolfs värld och alla som opponerar sig kan man alltid deleta som vänner på facebook.

Överlag så tycker Rolf mest om att beklaga sig över livet, bilen eller jobbet. Ja förutom när han vill påtvinga alla sina politiska tankar och så fort det klagas på alliansen i någon tidning eller blogg så skall det minsann  basuneras ut. För alla som inte tycker som Rolf eller i närheten är inte värda vatten och de som uttalar sin åsikt i Rolfs statusar, ja de kan fara och flyga!

Men som sagt Rolf är en tragisk tjockis som ser livet rinna förbi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar